Geen producten (0)

Voorwaarden

Wij maken een uniek product dat geheel is afgestemd op de wensen van onze klant. Voor de ontvanger zijn onze producten van onschatbare (en vaak van emotionele) waarde. Dat enorme persoonlijke karakter betekent gelijk ook dat het gemaakte product niet meer te verkopen is aan andere klanten en wij het dus niet meer terug kunnen nemen.

Daarom gaan onze producten pas in productie op het moment dat we uw akkoord op het ontwerp en uw betaling hebben ontvangen. Om u de garantie te geven dat het product ook werkelijk naar uw tevredenheid is, geven wij u 100% tevredenheidsgarantie met inachtneming van de volgende regels: 

1. Zodra wij uw bestelling compleet (afbeelding, tekst, etc) hebben ontvangen, maken wij binnen 3 werkdagen een digitale voorbeeldimpressie van uw opdracht en e-mailen het voorbeeld terug aan het e-mailadres dat vermeld is bij de bestelling.
   
2. U heeft nu alle gelegenheid om het gemaakte ontwerp te controleren en, indien gewenst, door ons te laten aanpassen. Heeft u een aanpassing in layout of tekst, beantwoordt u dan de e-mail waarin wij het voorbeeld hebben verzonden en beschrijf daarin de door u gewenste wijzigingen of correcties. Let op! Wij controleren tekst niet op type- en/of spelfouten.
   
3. Tot op dit moment heeft u alle gelegenheid om uw bestelling, zonder opgaaf van reden, te annuleren. Ook als u uw betaling al heeft voldaan via één van de directe betaalmethoden (iDeal, Creditcard, Automatische Incasso, etc). In dat geval retourneren wij uw betaling binnen 30 dagen.
   
4. Is uw digitale voorbeeldimpressie naar wens, beantwoord deze dan met de melding dat u akkoord bent en dat de opdracht in productie kan gaan. Vanaf dat moment controleren wij of uw betaling is ontvangen en wordt uw opdracht binnen 3 werkdagen na akkoord of ontvangst van uw betaling geproduceerd en verzonden.
   
5. U krijgt van ons de garantie dat het daadwerkelijke eindproduct 100% gelijk is aan de layout van de voorbeeldimpressie waarop u uw akkoord heeft gegeven. In het onwaarschijnlijke geval dat er onverhoopt toch een verschil in layout zit, maakt u dan een foto van het eindproduct en mail deze aan ons tezamen met de digitale voorbeeldimpressie waarop u uw akkoord heeft gegeven. Wij maken dan, zonder enige kosten, binnen 5 werkdagen een nieuw exemplaar en leveren dat uit met de door u gekozen verzendwijze.
   
6. Uitzondering op punt 5 zijn steunkleuren.  Bij steunkleuren zijn wij afhankelijk van spuitbusverf en kleuren kunnen afwijken!
   
7. Wij verzenden al onze opdrachten in een unieke verpakking. Het risico van verzenden ligt bij ons tot het moment dat de zending bij u is afgeleverd. Mocht uw spiegel toch beschadigd zijn, dient u dit terstond via mail bij ons kenbaar te maken. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen, zonder enige kosten, een vervangend exemplaar. Uiteraard blijft de beschadigde spiegel eigendom van Spiegeltje spiegeltje, en kunnen wij u verzoeken het beschadide exemplaar op onze kosten te retourneren.
   
8. In een enkel geval en geheel naar eigen inzicht en vertrouwen, kunnen wij bij een spoedopdracht of bij een opdracht met een vertrouwelijk karakter, afwijken van bovengenoemde voorwaarden en een opdracht eerder verzenden dan dat de betaling van de klant door ons is ontvangen. In geen enkel geval ontslaat dit de klant van de betalings- en afnameverplichting.
   
9. Al onze producten worden verzonden via erkende transporteurs (post- en/of koeriersbedrijven). Verzending valt altijd onder de leveringsvoorwaarden van de partij waarmee wij uw product verzenden. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten, nalatigheid of tekortkomingen van de desbetreffende transporteur.
   
10. Op foto's, logo's, afbeeldingen of tekst, kunnen auteurs-, portret- of copywriterechten zitten. Alle aansprakelijkheden op bovengenoemde rechten zijn voor de opdrachtgever. Spiegeltje spiegeltje kan niet beoordelen of het door u aangeleverde materiaal uw eigendom is of valt onder bovengenoemde wetgeving. Derhalve accepteert Spiegeltje spiegeltje geen enkele aansprakelijkheid!
   
11. Spiegeltje spiegeltje behoudt het recht voor om aangeleverd materiaal te gebruiken voor het maken van voorbeelden op haar website(s) en/of reclamedoeleinden! Door het plaatsen van uw bestelling geeft u hiervoor automatisch uw toestemming.