Geen producten (0)
 

Laserspiegel 20 x 30 cm

€ 79,00 € 47,40 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Uw allermooiste foto graveren wij met onze lasers in de hoogst mogelijke precisie in een spiegel op een manier zoals u nog nooit gezien heeft!

Een super mooi cadeau om te geven !

Hét cadeau bij Geboorte, verjaardag, vriendschap, verloving, huwelijk, jubileum, als relatie-geschenk of om gewoon zomaar te geven.

Al onze spiegels zijn van nederlands fabrikaat en standaard poly geslepen. Dit houdt in dat de randen van het glas net zo glad als het oppervlak zijn, en met een kleine ronde hoek geslepen worden. Aan deze randen kunt u zich niet verwonden. Bovendien ziet de poly geslepen spiegel er bijzonder strak en netjes uit.

Deze spiegel kunnen wij voorzien van bijvoorbeeld uw foto, uw ingescand geboortekaartje, een logo, een tekst of een combinatie hiervan. Standaard worden de spiegels zwart ingekleurd, zodat een heel natuurlijk effect ontstaat. De achterzijde van de spiegel wordt door ons voorzien van een fluweellaag, waardoor de spiegel ook aan de achterzijde er mooi uit ziet.

Nadat u uw spiegel bij ons heeft besteld, stuurt u een e-mail met uw wensen en digitale foto naar info@emveha.nu. U ontvangt dan ter goedkeuring een digitaal voorbeeld van ons. Na goedkeuring door u per mail start onze productie en krijgt u binnen 9 dagen uw bestelling thuisbezorgd. Indien uzelf niet in staat bent om bijvoorbeeld uw geboortekaartje of foto in te scannen, kunnen wij dit gratis voor u uit handen nemen. U dient dan uw kaartje te verzenden naar ons, uw kaartje wordt bij levering van de spiegel geretourneerd,

Wij rekenen geen extra kosten voor teksten, namen, data etc. Bij ons is een laser spiegel ALL-INCLUSIVE, dus zonder verborgen kosten!

Wij werken niet met een beperkte keuze aan lettertypen en lay-out ! De gewenste tekst, lettertypen of gewenste afbeeldingen kunt u eenvoudig in stap 2 bij het invullen van de bestelling invoeren. Mocht u eenvoorkeur hebben voor bv een modern, strak of sierlijk lettertype, dan geeft u dit in stap 2 aan. U krijgt van ons altijd een voorbeeld voordat wij de productie van uw artikel starten ! Voor verwerking van bv een artikel met foto, kunt u de foto separaat verzenden naar info@emveha.nu. Na ontvangst ontvangt u van ons altijd een voorbeeld voordat wij de productie van uw artikel starten

U loopt dus géén enkel risico, u bepaalt zelf hoe u artikel eruit komt te zien !

Reacties

Ook interessant

€ 81,00 € 135,00
€ 120,00 € 200,00
€ 27,00 € 37,50